Notícies

  30/01/2011
  Operador de Telecomunicaciones
  Per què fem el que fem?

  Ací vos deixem una entrevista a Don Tapscott, expert en estratègia de negocis mitjançant Internet, en el diari LA VANGUARDIA, on s'hi pot veure l'importància que té el que la ciutadania forme part de la societat de la comunicació. El servei d'Internet que ofereix SÒLGATA no és un negoci, si no una plataforma per tal d'ajudar als veïns a gaudir, a un preu raonable, del camí cap a la nova democràcia que possibilita la xarxa.

  http://www.lavanguardia.es/lacontra/20110121/54103612286/esto-no-es-una-crisis-es-un-cambio-historico.html

  14/01/2011
  Operador de Telecomunicaciones
  La WI-FI en Gata ja està en marxa!

  El passat dia 28 de desembre (sí fou el dia dels innocents, però açò no es cap broma) Intergata, la secció de telecomunicacions de Sòlgata, instal·là la primera antena de la xarxa wi-fi que s'ha desenvolupat per tal d'oferir als ciutadans de Gata de Gorgos un servei d'Internet de qualitat a un preu raonable. L'honor de ser el primer en gaudir d'aquest servei ha estat per a Juan García Borrell, veí de la Plaça Nova i gerent de la tenda Azulejos Juan. Des d'aquest mateix dia Juan García Borrell pot gaudir, tan en sa casa com el seu negoci, d'una velocitat de baixada de 2 MBps per 16 € al mes.

  primera instal·lació

  En aquesta primera instal·lació hi fòren presents Miguel Pedrós, responsable de l'empresa municipal Sòlgata i Antonio Pons, regidor de l'ajuntament. Els instal·ladors locals Pepe Diego, Jaume Sala i Pepe Monfort, també hi participaren en la instal·lació d'aquesta antena per tal de familiaritzar-se amb la tècnica necessaria per a oferir el millor servei possible als veïns que ho sol·liciten.

  instal·ladors